Президентът на ПСЖ наруши мълчанието си след "искрите" между Неймар и Килиан Мбапе


Президентът на ПСЖ наруши мълчанието си след "искрите" между Неймар и Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images

7299 0

Президентът на френския гранд ПСЖ Насер Ал-Хелаифи настоя, че няма никакъв проблем между две от звездите на парижани - Неймар и Килиан Мбапе.

Слуховете за такъв в отношенията между бразилеца и французина се завъртяха в медийното пространство след мача ПСЖ 5:2 Монпелие - тогава Мбапе пропусна дузпа при 0:0, а в течение на двубоя видимо не бе доволен от някои отигравания на свои съотборници.

Твърдеше се, че напрежението се е покачило още повече в съблекалнята след срещата и дори се е наложило защитникът Серхио Рамос да укротява страстите. По-късно пък Неймар "наля допълнително масло в огъня", харесвайки публикация в Туитър, в която се казваше, че Мбапе се държи като собственик на ПСЖ, след като е подписал новия си договор.

След жребия за Шампионска лига, който отреди на парижани група с Ювентус, Бенфика и Макаби Хайфа, президентът Ал-Хелаифи бе запитан от журналисти за ситуацията между Неймар и Мбапе и отговори така:

"Не, не - няма никакъв проблем. Мисля, че вие (б.р. - журналистите) сте тези, които правите проблем", отсече босът на ПСЖ и допълни, признавайки негласно, че действително е имало спор между двете звезди: "Аз също мога да споря с брат ми или сестра ми - това е нормално. Но медиите преекспонират всичко, защото става въпрос за Килиан Мбапе... те са добри приятели и много добри съотборници. И винаги ще бъдат добри съотборници".

Вижте още: Бивш колега на Кристоф Галтие: Той отлично знае как да се справи с големите имена в ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички