Бивш вратар на Юнайтед сравни Роналдо и Магуайър с... умиращо куче!


Бивш вратар на Юнайтед сравни Роналдо и Магуайър с... умиращо куче!
Снимка: Getty Images

2598 0

Бившият вратар на Манчестър Юнайтед Бен Фостър сравни защитника на "червените дяволи" Хари Магуайър и нападателя Кристиано Роналдо с... умиращо куче. През миналия понеделник нито един от двамата не намери място в стартовия състав на тима в мача срещу Ливърпул във Висшата лига.

Според Фостър решението на Ерик тен Хаг е било правилно, предвид вълната от критики, която удари двамата футболисти. Той смята, че треньорът е направил услуга и на двамата.

"В такъв момент е важно да ги изведем от огневата линия. Това е като умиращо куче - просто го избавяте от страданията. Най-доброто нещо е да ги извадиш от отбора, от центъра на вниманието, дори ако това е само за един мач или четири-пет мача. Може да отнеме месец и половина, но просто трябва да ги измъкнеш от огневата линия", коментира Фостър пред talkSPORT.

"Изпитвам малко симпатия към момчета като Роналдо и Магуайър. Момчетата, които излязоха да играят, се проявиха и всички възкликнаха: "Виждате ли? Трябваше да премахнем баласта и веднага почнахме да играем". Както и да е, това беше правилното решение. В крайна сметка Роналдо влезе като резерва и си представете, ако Ливърпул беше изравнил! Роналдо щеше да е нещастен. Би било ужасно да изпуснеш победата, водейки в резултата", допълни вратарят на Уотфорд. Наскоро той защити Роналдо от критиките. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички