Въпреки неуспешния старт в Лига Европа: Роберто Де Дзерби е горд от представянето на Брайтън срещу АЕК Атина


Въпреки неуспешния старт в Лига Европа: Роберто Де Дзерби е горд от представянето на Брайтън срещу АЕК Атина
Снимка: Getty Images

720 0

Старши треньорът на Брайтън - Роберто Де Дзерби, поздрави играчите си, въпреки загубата с 2:3 от АЕК Атина в първия кръг от груповата фаза на Лига Европа:

"Допуснахме общо три гола - два дойдоха от статични положения, а третият беше невероятен. Направихме някои грешки в последната третина на игрището, но мисля, че като качество на игра проведохме един добър двубой. Гордея се с представянето на моите футболисти. Вероятно все още нямаме опит или поне не такъв, какъвто има АЕК", обясни наставникът на "чайките" след последния съдийски сигнал.

"Контролирахме мача, доминирахме на терена и сега сме тъжни заради резултата. Не успяхме да зарадваме феновете и трябва да анализираме какво се случи. Можем и трябва да си вземем урок от тази среща. Има в какво да се подобрим, но е трудно да приемем тази загуба".

"Още преди началото знаехме, че АЕК може да вкара гол или от статично положение, или на контраатака. Когато се защитаваме срещу такъв отбор трябва да бъдем по-фокусирани и да подхождаме по-умно", допълни още 44-годишният италианец.

*За Брайтън предстои домакинство на Борнемут от 6-ия кръг на Висшата лига (24.09., 16:00 часа), а вторият мач от Лига Европа е на 5-и октомври - гостуване на Олимпик Марсилия!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Това няма да се случи!" - Юрген Клоп с любопитен коментар след обрата на Ливърпул срещу ЛАСК Линц!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички