"Това няма да се случи!" - Юрген Клоп с любопитен коментар след обрата на Ливърпул срещу ЛАСК Линц


"Това няма да се случи!" - Юрген Клоп с любопитен коментар след обрата на Ливърпул срещу ЛАСК Линц
Снимка: Getty Images

1781 0

Старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, предупреди футболната общност, че отборът му няма да гази наред в турнира Лига Европа:

*Късно снощи (21-ви септември) мърсисайдци осъществиха пореден обрат от началото на сезон 2023/24, побеждавайки ЛАСК Линц с 1:3 при гостуването си от първия кръг на груповата фаза.

"Знам как е устроен светът и знам, че хората очакват от нас да прелетим през тази надпревара. Това няма да се случи! Няма да се случи в груповата ѝ фаза, няма да се случи в елиминационната ѝ фаза. Трябва да се борим здраво, както го направихме тази вечер. Получихме ценен урок, а опонентът ни страдаше много по-малко от нас на игрището. Трябва да свикваме...", заяви Клоп след последния съдийски сигнал в Австрия.

"През първото полувреме ЛАСК имаше един точен удар и той дойде след статично положение. Почти сигурен съм, че футболистите ми си мислеха, че първите 45 минути не бяха добри, но това не е вярно - имахме добри моменти. Щастлив съм, защото знаехме, че ще ни бъде трудно, но успяхме да обърнем мача. Спечелихме и то заслужено", каза още наставникът на мърсисайдци.

*За Ливърпул предстои домакинство на Уест Хям от 6-ия кръг на Висшата лига (24-ти септември, 16:00 часа), а следващият мач от Лига Европа е на 5-и октомври - домакинство на Роял Юнион СЖ.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Юрген Клоп отново записа името си в историята на Ливърпул с ново силно постижение!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички