Всичко в Будапеща: От драматичния успех на Севиля до посърналия Моу (ГАЛЕРИЯ)


Всичко в Будапеща: От драматичния успех на Севиля до посърналия Моу (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: GettyImages

1386 0

Севиля е новият стар шампион на Лига Европа и продължава хегемонията си в турнира, след като спечели за седми път надпреварата по време на последните 18 сезона. 

Великолепната история на андалусийците продължава да се пише и под ръководството на Хосе Луис Мендилибар, който изведе клуба до рекордна титла от втория по сила европейски клубен турнир. 

Победата над Моу

С късмет или не - той успя да надлъже "Специалния", с който не успяха да излъчат победител както в редовното време - 1:1, така и по време на продълженията, с които общо срещата се игра цели 147 минути преди дузпите, поради дълги продължения. 

Ето я галерията след последния съдийски сигнал на Севиля - Рома!

Героичният успех

Там Севиля наложи волята си с 4:1 и нанесе първи провал в кариерата на Жозе Моуриньо, който преди това бе спечелил като наставник трите европейски клубни турнира общо 5 пъти с различни отбори - за последно изведе "вълците" до Лига на конференциите в дебютното издание през миналия сезон. 

Той обаче видимо бе посърнал след драматичния развой в Будапеща, тъй като неговите възпитаници традиционно имаха преднина от попадение до почивката, но още в края на първата част започнаха да дават инициативата и в крайна сметка не успяха да се преборят.

Вижте "ледената" реакция на Жозе Моуриньо при откриващия гол на Рома!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички