"Невероятно, не е за вярване": Първият отзив от играч на Севиля след трофея в Лига Европа


"Невероятно, не е за вярване": Първият отзив от играч на Севиля след трофея в Лига Европа
Снимка: GettyImages

1518 0

Радостта в Севиля бе огромна след седмия триумф в Лига Европа. Андалусииците продължават да са безгрешни в надпреварата, когато стигат до финала, след като сломиха и Рома след изпълнения на дузпи.

Точни за испанския отбор от бялата точка бяха Лукас Окампос, Ерик Ламела, Иван Ракитич и Гонсало Монтиел. Браян Кристанте пък бе единственият, който се разписа от дузпа за "вълците", а след него Джанлука Манчини и Роджър Ибанес пропуснаха.

Първият от Севиля, който сподели емоциите си след финала пред телевизионната камера бе аржентинецът Ерик Ламела, който е бивш играч на Рома. Очаквано, той бе изключително щастлив и призна, че "не може да иска повече от това". 

"Това е невероятно. Не мога да искам повече. Това чувство е невероятно. Ще му се наслаждаваме много. Беше труден мач за изиграване. Рома се защитаваше добре и беше трудно да намираме пространства и да създаваме ситуации" - бе първият отзив след финала.

А в крайна сметка човекът, който донесе световната титла на Аржентина, зарадва и Севиля с трофея от Лига Европа (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички