Всички класирали се отбори за елиминациите в Лига на конференциите


Всички класирали се отбори за елиминациите в Лига на конференциите
Снимка: Getty Images

1387 0

Тази вечер се изиграха последните мачове от груповата фаза на Лига на конференциите и станаха ясни имената на всички отбори, които и напролет ще продължат участието си в турнира.

Българският представител в надпреварата - ЦСКА, отпадна, след като завърши последен в групата си. В последния си мач в групата, а и в турнира този сезон, "червените" загубиха с 2:3 от Рома у дома. 

Така към 1/8-финалите на третия по сила европейски клубен турнир продължават ЛАСК, Гент, Рома, АЗ Алкмаар, Фейенорд, ФК Копенхаген, Рен и Базел.

Макаби Тел Авив, Партизан, Бодьо/Глимт, Рандерс ФК, Славия Прага, ПАОК, Витес/Тотнъм, Карабах, Спарта Прага, ПСВ, Лестър, Фенербахче, Марсилия, Мидтиланд и Рапид Виена

Макаби Тел Авив, Партизан, Бодьо/Глимт, Рандерс ФК, Славия Прага, ПАОК, Витес/Тотнъм, Карабах, Спарта Прага, ПСВ, Лестър, Фенербахче, Марсилия, Мидтиланд и Рапид Виена ще се състезават в 1/16-финалите на надпреварата. Остава да се реши само съдбата на Тотнъм и Витес, като мачът между "шпорите" и Рен бе отложен заради бум на заразени с коронавирус при англичаните. Ето кои отбори продължават напред в Лига Европа.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички