"Влязохме лошо в мача, извадихме късмет при дузпите" - коментарът на Хосе Луис Мендилибар след триумфа на Севиля в Лига Европа


"Влязохме лошо в мача, извадихме късмет при дузпите" - коментарът на Хосе Луис Мендилибар след триумфа на Севиля в Лига Европа
Снимка: Getty Images

1061 0

Старши треньорът на Севиля - Хосе Луис Мендилибар, не скри, че отборът му не е стартирал по най-добрия начин финала на Лига Европа срещу Рома и обясни, че триумфът може да окаже положително въздействие на клуба в следващите месеци:

"Влязохме лошо в мача, а съперникът ни изглеждаше и стоеше по-добре на терена. През второто полувреме направихме някои промени, но продължи да ни бъде трудно. В продълженията не се случи нещо кой знае какво, а след това извадихме късмет при дузпите", изтъкна наставникът на победителите.

"Аз съм щастлив, че съм в Севиля. Когато пристигнах, клубът беше в труден момент, но сега спечели трофей. Направихме нещо хубаво, което може да окаже положително въздействие в бъдеще".

"Когато Рома ни поведе с 1:0, си помислих, че ще бъде много трудно да върнем попадението. Изравняването обаче дойде бързо през втората част и това ни даде сили да продължим да се борим до края на срещата. Едно е да биеш дузпа на тренировка, съвсем друго е да го направиш пред 60 000 души. Разликата е голяма. Аз просто вярвах на хората, на които заложих", каза още радостният Мендилибар.

ВИЖТЕ и ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Жозе Моуриньо се ядоса - нарече Антъни Тейлър 'испанец', загатна и че може да не остане в Рома! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички