Тен Хаг с критики, но и с голяма похвала след измъчената победа на Манчестър Юнайтед над Омония


Тен Хаг с критики, но и с голяма похвала след измъчената победа на Манчестър Юнайтед над Омония
Снимка: Getty Images

862 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, говори след измъчения успех на възпитаниците му над Омония Никозия в поредна среща от груповата фаза на Лига Европа. "Червените дяволи" успяха да победят с едва 1:0, въпреки че се очакваше разгром на "Олд Трафорд".

Победата дойде след попадение на Скот Мактоминей в добавеното време на срещата, а спечелените три точки са от огромно значение за световния колос в борбата му в Европа.

Как е видял срещата Тен Хаг:

"Играхме много добре до наказателното поле, но липсваше завършващият удар. Да се ​​надяваме, че сме запазили головете за следващата седмица", обясни специалистът след двубоя.

Нидерландецът подчерта още, че отборът му има достатъчно креативност, за да печели мачове, но нападателите не са имали късмет пред гола в срещата с кипърския съперник. Припомняме, че и първият двубой между двата тима бе изключително оспорван, но отново завърши с попадение разлика в полза на Юнайтед. 

"Трябва да призная на моя отбор, че не се отказа до края и търсеше гола до последно. Играчите не спряха да вярват, че могат да отбележат и накрая бяха възнаградени", добави мениджърът.

Какво се случва в групата на Манчестър Юнайтед:

Лидер сред отборите е Реал Сосиедад, който започна участието си в надпреварата с победата над "червените дяволи" на "Олд Трафорд". Испанският тим вече си осигури участие и на пролет, докато английският представител е втори с шест точки. Останалите отбори са Шериф Тираспол и Омония, съответно с три и нула точки.

Юнайтед приема Шериф на 27 октомври, преди да завърши кампанията в групата с гостуване в Испания, за да се изправи срещу Реал Сосиедад на 3 ноември.

Жозе Моуриньо обаче се опита да "открадне" шоуто в Лига Европа, след като "избухна" при преглед на ВАР за попадение...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички