Тен Хаг: Антони има още много да се развива, макар добрия старт


Тен Хаг: Антони има още много да се развива, макар добрия старт
Снимка: Getty Images

1823 0

Наставникът на Манчестър Юнайтед – Ерик тен Хаг, смята, че новото попълнение на клуба Антони може да се подобрява още повече, макар бразилецът да започна отлично кариерата си в северозападна Англия.

Бившият играч на Аякс вкара в първите си три мача от Премиър лийг, като неделният обрат срещу Евертън започна именно от него. 22-годишният бразилец изравни резултата, след като Алекс Иуоби откри за „карамелите“, а Кристиано Роналдо се разписа със своя гол №700 в кариерата.

„Много съм доволен, че той стартира така за нас. Още в първите си мачове показа добро движение. Разбира се, има и минути, но смятам, че срещу Евертън му е най-силният мач до този момент. Виждам го да пресира, да се защитава много по-добре от първия мач, да дриблира. Доволен съм от представянето му“, каза Тен Хаг.

„Знам обаче, че има още много да се развива. Всички в клуба сме наясно с това, а той трябва да се напасне към Премиър лийг. Работим ежедневно по този въпрос“.

Антони също така има три мача в Лига Европа през сезона – срещу Реал Сосиедад, Шериф Тираспол и Омония Никозия, но все още не се е разписал в турнира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички