СНИМКА: Нигериец отчая Манчестър Юнайтед, но заслужи уважение от идолите си


СНИМКА: Нигериец отчая Манчестър Юнайтед, но заслужи уважение от идолите си
Снимка: GettyImages

1589 0

23-годишният нигерийски вратар Франсис Узохо безспорно заслужи аплодисментите и вниманието на световната футболна общественост след представянето си при визитата с клубния си Омония Никозия на Манчестър Юнайтед. Кипърците записаха своята четвърта поредна загуба в груповата фаза на Лига Европа, но Узохо допусна попадение едва в добавеното време на "Олд Трафорд" за крайното 0:1.

Представянето на африканския национал бе на изключителна висота и неслучайно бе определен за "Играч на мача" от много специалисти. Редица портали пък му поставиха оценка 9.9/10 след срещата, в която за над 90 минути направи 12 спасявания, а един път се наложи да избива.  

За сравнение най-високо оцененият сред домакините бе Бруно Фернандеш с 8.5, докато стартиралият от първата минута - Кристиано Роналдо, получи оценка от 6.8 за 90 минути на терена и бе играчът с най-ниска оценка на терена за английския колос. Колегата на Узохо - Давид де Хеа бе оценен със 7.1, след като се отчете с едва едно спасяване в срещата. 

Испанецът обаче се оказа, че е идол на нигерийския страж и остана след срещата, за да разменят няколко изречения. Безспорно вечерта на отлично представилия се Узохо е станала още по-незабравима и специална. Стражът не пропусна и да си направи снимка за спомен с мениджъра Ерик тен Хаг, като фенове се пошегуваха, че скоро той може да бъде привлечен на "Олд Трафорд".

Вижте в подробности представянето на вратаря, с което заслужи високата си оценка от срещата между Манчестър Юнайтед и Омония!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички