Роналдо или Меси: Легенда на Ливърпул отсече кой е по-добър!


Роналдо или Меси: Легенда на Ливърпул отсече кой е по-добър!
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive

4143 0

Легендата на Ливърпул Греъм Сунес смята, че Кристиано Роналдо е по-добър играч от Лионел Меси. Отражение върху това мнение определено е оказал и фактът, че португалската звезда наскоро отбеляза своя гол №700 в клубната си кариера.

Роналдо успя да донесе победата на Манчестър Юнайтед в срещата с Евертън, като голът се оказа рекорден за португалеца. 37-годишният футболист е успявал да се разпише, носейки фланелката на Спортинг Лисабон, Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус. Изявите му са били класни в три от топ първенствата на Европа, като това е достатъчна причина той да се смята за по-добър от Меси, мисли Сунес.

Като аргумент посочи как е протекъл първият сезон на аржентинеца в ПСЖ: "Роналдо се справи в големите първенства, нали? Меси се затрудни в Лига 1."

Въпреки че твърди, че единият се справя по-добре от другия, легендата на Ливърпул смята, че двамата са най-добрите. По-добри и от Диего Марадона. „Ако Марадона беше играл до края, щяхме да говорим за него по същия начин, сигурен съм“, обясни Сунес.

От началото на сезона Меси се представя подобаващо с фланелката на ПСЖ, а Роналдо отбеляза първия си гол за кампанията в срещата на „червените дяволи“ с Евертън.

Докато Греъм Сунес споделя това мнение, друг бивш играч на Ливърпул - Джейми Карагър, смята, че Роналдо не може да бъде считан за най-добрия футболист в историята.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички