След 2:0 на "Анфийлд": Юрген Клоп обясни какво му е харесало и какво не в играта на Ливърпул


След 2:0 на "Анфийлд": Юрген Клоп обясни какво му е харесало и какво не в играта на Ливърпул
Снимка: Getty Images

1543 0

В четвъртък (5-и октомври) вечер Ливърпул победи Роял Юнион СЖ с 2:0 на "Анфийлд" в мач от втория кръг на груповата фаза в турнира Лига Европа.

След последния съдийски сигнал, по време на пресконференцията си, старши треньорът на мърсисайдци - Юрген Клоп, обясни какво е и какво не му е харесало в двубоя:

"Хареса ми стартът, резултатът, головете и положенията, които създадохме. Не ми хареса това, че загубихме ритъм след 25-ата минута", заяви 56-годишният наставник и допълни:

"Трябваше да отбележим първия гол много по-рано. Можехме да водим с 2:0 още преди да падне първото попадение (б.р. - Гравенберх се разписа в 44-ата минута). Все пак спечелихме трите точки, но знаем, че можем да се представим и по-добре".

"В турнир като този, ако искаме да бъдем успешни, би трябвало да сме по-добри, да играем по-добре и да реализираме шансовете си по-често. Не съм ядосан или притеснен - просто днес се получи такъв мач", каза още Клоп.

За Ливърпул, който е лидер в Група "Е" на Лига Европа, предстои гостуване на Брайтън от 8-ия кръг на английската Висша лига - 8-и октомври, 16:00 часа. След паузата за националните отбори пък е дербито срещу Евертън (кръг №9), което ще се проведе на "Анфийлд" на 21-ви октомври.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Братя МакАлистър разкриха какво бе да играят един срещу друг на Ливърпул - Юнион Сен-Жилоа!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички