Братя МакАлистър разкриха какво бе да играят един срещу друг на Ливърпул - Юнион Сен-Жилоа


Братя МакАлистър разкриха какво бе да играят един срещу друг на Ливърпул - Юнион Сен-Жилоа
Снимка: Getty Images

2378 0

Снощи Ливърпул победи белгийския Юнион Сен-Жилоа в мач от втория кръг в груповата фаза на Лига Европа. Този сблъсък противопостави двама братя - аржентинците Алексис и Кевин МакАлистър, като победи световният шампион.

"Много хубаво, много емоционално за семейството ни. Играл съм срещу по-големия си брат, но никога срещу Кевин, така че, това е първият случай и е нещо много специално за семейството", коментира играчът на Ливърпул.

Алексис допълни, че баща им е присъствал на мача, а цялото семейство го е гледало по телевизията. "Баща ми играеше футбол, така че знае какво е да играеш срещу брат си, защото чичо ми също беше футболист", допълни Алексис.

"Невероятно е за мен, за моето семейство и за моя отбор. Разбира се, за нас е мечта да сме тук и, разбира се, че искахме да спечелим днес, но е много трудно, Ливърпул е голям отбор.

Опитах се да се насладя. Трудно е, когато играеш срещу голям отбор, но сега започвам да се наслаждавам на момента, семейството ми е тук и това е много важно", каза Кевин. А ето с коя звезда на Ливърпул се подигра треньорът на Юнион преди мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички