Само оператори ще бъдат допуснати на Интер - Лудогорец


Само оператори ще бъдат допуснати на Интер - Лудогорец
Снимка: Gulliver/GettyImages

1151 0

Единствено оператори ще бъдат допуснати на „Джузепе Меаца“ за сблъсъка от 1/16-финалната фаза на Лига Европа между Интер и българския шампион Лудогорец. Това означава, че журналистите няма да имат достъп до стадиона. Мерките са взети заради епидемията от коронавирус в Италия.

Според „Гадзета дело спорт“ решението е взето от УЕФА и двата клуба. Преди няколко дни официално бе обявено, че утрешният двубой ще се играе пред празни трибуни, но от Италия решиха да вземат допълнителни мерки по случая. Миланският всекидневник съобщава, че журналистите няма да бъдат допускани на стадиона, което означава, че няма да има интервюта и пресконференции след края на срещата. Единствено оператори ще имат достъп до стадиона, поради причината, че срещата все пак трябва да бъде предавана на живо.

Футболнито ръководни органи в Италия трябваше да вземат някои важни решения покрай нарастването на заразените и жертвите от коронавирус в страната. Няколко срещи от миналия кръг бяха отложени, а мачовете от предстоящия, включително дербито Ювентус – Интер, ще се играят без публика. А ето какво каза Ангел Петричев преди сблъсъка с Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички