Петричев: В Интер не са притеснени, а и сме взели сериозни мерки


Петричев: В Интер не са притеснени, а и сме взели сериозни мерки
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1217 0

От Лудогорец са взели сериозни мерки за играчите заради коронавируса. Това обяви изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев преди отпътуването на отбора за реванша срещу Интер в Милано от Лига Европа. Двубоят на "Джузепе Меаца" ще се играе пред празни трибуни заради епидемията от коронавирус, която удари Апенините. Лудогорец пътува заедно с епидемиолог, а при завръщането си в България всички от делегацията им ще бъдат подложени на тестове във ВМА.

"Нашите очаквания са за добро представяне. Знаете нашата философия - винаги играем за победа и никога не се предаваме. Първия мач играхме на едно добро ниво. Ако изчистим грешките, очакваме положителен резултат", заяви директорът по повод самия мач.

"Всеки човек изпитва притеснения. Ние си даваме сметка, че УЕФА, като структура, която поставя на първо място сигурността на футболистите и феновете, е преценила какъв риск поема. Колегите от Интер не показват кой знае колко голямо притеснение. Все пак те се намират на място. Предполагам, че ако имаше нещо притеснително, щяха да ни уведомят. Ключовата дума е доверие. Взели сме доста сериозни мерки. В последните дни сме в контакт с различни институции. Преговорили сме всичко. Всичко е обяснено на футболистите", допълни Петричев.

"Не мисля, че липсата на фенове ще ни повлия добре. Нашите футболисти обичат да играят пред пълни стадиони. По-скоро това би било минус за нас. Равенството с Етър няма да повлияе негативно. Най-големите издънки в първенството Лудогорец ги прави между два важни мача в Европа. Има прекалено много мачове до края на първенството. В плейофа си проличава винаги кой е по-добър", завърши директорът. А какво каза босът на тима Кирил Домусчиев вчера вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички