Кирил Домусчиев: Притеснявам се за Лудогорец, ситуацията не е приятна


Кирил Домусчиев: Притеснявам се за Лудогорец, ситуацията не е приятна

1619 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев направи кратко изказване след днешния Изпълком на БФС. Той призна, че не е разговарял с отбора преди гостуването на Интер в Милано, но има притеснения относно епидемията с коронавируса в северна Италия. Срещата е в четвъртък от 22 часа българско време.

"Ще има ВАР, естествено. Във всички държави има и тук ще има. Аз лично се притеснявам, все пак ситуацията не е приятна. По принцип мисля, че нямаме право да отправяме искане мачът да бъде отложен. Всеки се страхува, аз се страхувам и тук в София като се разхождам. Виждате какво става по света", заяви Дерменджиев.

Във вторник от УЕФА потвърдиха, че Интер-Лудогорец ще се играе по програма, но ще бъде пред празни трибуни.  Европейската централа уведоми разградчани че ще изиска решението на медицинските власти в Милано. УЕФА съобщава също така, че следи ситуацията в Северна Италия и при промяна ще реагира незабавно, написаха разградчани. А какви бяха другите варианти за провеждането на двубоя - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички