Проблеми за Бетис преди гостуването на Лудогорец - двама играчи са аут, а други двама са под въпрос


Проблеми за Бетис преди гостуването на Лудогорец - двама играчи са аут, а други двама са под въпрос
Снимка: GettyImages

1664 0

Утре, 27 октомври, Лудогорец приема Реал Бетис в среща от 5-ия кръг на груповата фаза в Лига Европа, а днес стана ясно, че старши треньорът на испанците - Мануел Пелегрини, няма да може да разчита на поне двама основни футболисти, като други двама ще бъдат под въпрос до последно.

Португалският халф Уилям Карвальо изобщо няма да лети за България, тъй като има лични проблеми. Нападателят Хуанми е контузен и на 100% е аут от сблъсъка.

Защитникът Юсуф Сабали е с травма от мача срещу Атлетико Мадрид (1:2, 23 октомври) и не се знае дали ще успее да се възстанови навреме. Звездата Набил Фекир пък се завърна в игра именно при загубата от "дюшекчиите" и потича 16 минути, в които дори успя да отбележи гола за своя тим, но все още не е готов да изиграе пълни 90.

Двубоят на "Хювефарма Арена" ще стартира в 19:45 часа. Делегацията на Бетис ще пристигне в България в 19:00 ч. тази вечер (26 октомври). Лудогорец е на второ място в Група "С" със 7 точки, а испанците са лидери с 10 пункта. На трета позиция е Рома (4), а четвъртата е за ХИК Хелзинки (1).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Mundo Deportivo" подчерта домакинската форма на Лудогорец и пресметна какво е нужно на Бетис в Лига Европа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички