УЕФА прати 40-годишен съдия в Разград за Лудогорец - Бетис


УЕФА прати 40-годишен съдия в Разград за Лудогорец - Бетис
Снимка: Getty Images

1913 0

В четвъртък (27 октомври) Лудогорец е домакин на Реал Бетис в мач от 5-ия кръг на груповата фаза в турнира Лига Европа. Срещата на "Хювефарма арена" е с начален час 19:45!

Главен съдия на този сблъсък ще бъде Харалд Лехнер от Австрия. УЕФА оповести и неговите помощници - Андреас Хайденрайх и Максимилиан Колбич. За четвърти рефер е посочен Маркус Хаметер, а за ВАР ще отговарят Сьорен Щоркс и Кристиан Гителман.

40-годишният Лехнер е съдия на ФИФА от 2010 г. насам и до момента е ръководил един мач на националния отбор на България - контролата срещу Канада (1:1), когато старши треньор беше Любослав Пенев (23 май 2014 година). През сезон 2022/23 Харалд Лехнер е свирил 19 мача във всички турнири, в които е показал 67 жълти и 3 червени картона и е отсъдил 11 дузпи.

Лудогорец е на втора позиция в Група "С" с актив от 7 точки. Бетис е лидер с 10 пункта, Рома има 4 на третото място, а ХИК Хелзинки е на дъното с една точка. "Орлите" загубиха с 2:3 първия сблъсък с испанците от 2-ия кръг, който се състоя на 15 септември!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Без празно място на "Хювефарма Арена" за срещата на Лудогорец с Бетис!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички