Обвиниха Манчестър Юнайтед в непрофесионализъм, застраши участието си в Лига Европа


Обвиниха Манчестър Юнайтед в непрофесионализъм, застраши участието си в Лига Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

2281 0

Медиите на Острова, както и голяма част от привържениците на Манчестър Юнайтед, обвиниха клуба в непрофесионализъм, след като застраши участието си в Лига Европа, което ще продължи съвсем скоро - в началото на месец август.

Във Великобритания бе върната карантината от 14 дни за пристигащи от други страни, но въпреки това "червените дяволи" пуснаха свои играчи на почивка зад граница след края на Висшата лига. Известно е само за 3-ма от тях, но е възможно и друга да са посведвали примера им - Неманя Матич, Виктор Линдельоф и Одион Игало.

Юнайтед играе след по-малко от седмица - на 5 август срещу Ласк. Първият двубой завърши с победа 5:0 за момчетата на Оле Гунар Солскяер и е ясно, че те ще продължат към четвъртфиналите, но те ще се проведат на 10 август поради сгъстения период, в който ще се доиграят европейските клубни турнири.

Така клубът рискува 3-ма (а може и повече) свои играчи да нямат възможност да помогнат на тима в Лига Европа. Междувременно, Манчестър Юнайтед получи звучен шамар, след като стана ясно, че Джейдън Санчо предпочита да играе за Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички