Крис Сътън: Ливърпул ще отстъпи на Сити през новия сезон, Юнайтед и Челси нямат шанс


Крис Сътън: Ливърпул ще отстъпи на Сити през новия сезон, Юнайтед и Челси нямат шанс
Снимка: Getty Images/Gulliver

2946 0

Бившият нападател на Блекбърн, Селтик и Англия Крис Сътън е уверен, че Челси и Манчестър Юнайтед няма да бъдат претенденти за титлата в Премиършип през следващия сезон, а шампион ще стане Манчестър Сити.

Този сезон Ливърпул финишира с 18 точки преимущество над Сити, като в хода на процеса дистанцията беше още по-страховита. Сътън очаква този убедителен стил на Ливърпул да вдъхнови "гражданите" за реванш. 47-годишният бивш нападател не слага сред претендентите и бившия си клуб Челси.

"Кой ще спечели лигата през 2021 г.? Манчестър Сити и за мен това е сигурно. Техните играчи и Пеп Гуардиола ги боли от това колко много изостанаха от Ливърпул. Не си представям Ливърпул отново да набере 99 точки. Конкуренцията от страна на Сити ще бъде сериозна", заяви Сътън.

"Защо мисля, че Челси или Манчестър Сити няма да могат да влязат в надпреварата? Стандартите на Ливърпул и Сити са твърде високи. Отборът на Франк Лампард финишира четвърти, но загуби 12 мача в хода на сезона. Възпитаниците на Оле Гунар Солскяер бяха по-стабилни в края на сезона, но ще им бъде трудно да поддържат това ниво през цялата кампания", добави още той.

Легендата на Ливърпул Стив Макманаман пък смята, че Ливърпул все още отстъпва на Манчестър Сити - въпреки спечелената титла. В какво отношение мърсисайдци трябва да "наваксват" на Сити - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички