Звучен шамар за Манчестър Юнайтед: Джейдън Санчо предпочита да играе в Ливърпул


Звучен шамар за Манчестър Юнайтед: Джейдън Санчо предпочита да играе в Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

5730 0

Звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо предпочита да играе в Ливърпул, а не в Манчестър Юнайтед, съобщават медиите в Германия. 20-годишният футболист е основната трансферна цел на „червените дяволи“ през лятото, но Дортмунд няма да го продаде за по-малко от 120 млн. евро.

След присъединяването си към „жълто-черните“ през 2017-а, крилото се утвърди като един от най-добрите млади таланти на Бундеслигата с 34 гола и 43 асистенции в 99 мача. Английският национал прикова вниманието на няколко големи европейски гранда, включително Реал Мадрид, Пари Сен Жермен и Ливърпул.

Според германското списание Kicker, Санчо предпочита да заиграе на „Анфийлд“ вместо на „Олд Трафорд“, защото смята, че има по-големи шансове да спечели трофеи със състава на Юрген Клоп. Въпреки това е малко вероятно шампионите на Висшата лига да удовлетворят цената, искана от Дортмунд за услугите на офанзивния футболист, след като вече се оттеглиха от надпреварата за Тимо Вернер и Кай Хаверц.

Запитан относно потенциален трансфер на Санчо миналия месец, Клоп сподели за Bild: „Червена фланелка ще изглежда много добре на Джейдън Санчо. Но не смятам, че ще се стигне до такъв трансфер това лято. Той е много интересен играч. Ако премине в Ливърпул, ще бъда най-изненадан от всички“.

Ливърпул също не иска да плаща исканите 30 млн. евро за играча на Байерн Мюнхен Тиаго Алкантара поради опасения свързани с честите контузии на испанеца и 29-годишната му възраст. Какво сума са готови да платят мърсисайдци за испанския халф - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички