Джеймс Мадисън разочарова Манчестър Юнайтед - остава в Лестър до 2024-а


Джеймс Мадисън разочарова Манчестър Юнайтед - остава в Лестър до 2024-а
Снимка: Getty Images/Guliver

2520 0

Джеймс Мадисън е постигнал споразумение с ръководството на Лестър за нов четиригодишен контракт с „лисиците“. Все още сделката не е официализирана, но изглежда така сякаш полузащитникът ще остане в клуба до 2024.

Настоящият му договор изтича след три сезона, но според информациите новият контракт включва значително повишение на заплатата на 23-годишния футболист, което отразява неговото подобрение в играта във Висшата лига и повиквателната в националния отбор на Англия.

Това е и опит Мадисън да бъде задържан в състава, тъй като не липсват клубове с интерес към него – той бе свързван с преминаване и в Манчестър Юнайтед през изминалите 12 месеца.

Халфът дебютира за „трите лъва“ срещу Черна гора през ноември, но травма в областта на бедрото сложи преждевременно край на сезона му. Лестър пропусна да се класира за групите на Шампионска лига догодина за сметка на Манчестър Юнайтед и Челси в последния ден на кампанията.

Междувременно Манчестър Юнайтед получи "звучен шамар" и от звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо, който предпочита да играе в кръвния враг на "дяволите" - Ливърпул (подробности тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички