Майкъл Оуен: През новия сезон Юнайтед ще се състезава с Ливърпул и Сити


Майкъл Оуен: През новия сезон Юнайтед ще се състезава с Ливърпул и Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

2583 0

Бившият нападател на Ливърпул и Манчестър Юнайтед - Майкъл Оуен, вярва, че "червените дяволи" ще могат да се състезават с Ливърпул и Манчестър Сити през следващия сезон, които завършиха сезона съответно на първо и второ място във Висшата лига. Тимът на Оле Гунар Солскяер завърши на четвърто място след битка до последния кръг.

"В момента играчите изглеждат като че са следващият отбор, който ще отправи предизвикателство на Ливърпул и Манчестър Юнайтед. Тези клубове бяха с разлика пред всички в последните 20 мача, а Манчестър Юнайтед е точно зад тях. Мисля, че победата над Лестър беше още един знак. Да, отборът се радваше, имаше ръкостискания и всичко останало, но нямаше луди празненства", коментира Оуен, цитиран от Goal.com.

"Солскяер имаше твърдо, решително изражение, сякаш казваше: "Това е абсолютният минимум, изчакайте още малко. В крайна сметка ние сме Манчестър Юнайтед". Топ 4 е минимумът. Манчестър Юнайтед не възнамерява да почива на лаврите си. Те играят особено добре, но тепърва трябва да станат малко по-добри, преди тимът да може да се бори за основните трофеи", допълва бившият нападател. А бивш нападател на Англия не смята, че Юнайтед ще е претендент за титлата идния сезон (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички