Обявиха състава на Интер, който ще се изправи срещу Лудогорец


Обявиха състава на Интер, който ще се изправи срещу Лудогорец
Снимка: Guliver/GettyImages

6589 0

Борещият се за титлата в Серия А Интер обяви състава си за предстоящите сблъсъци с Лудогорец от елиминациите в Лига Европа. Поне по предварителни данни "нерадзурите" няма да се пестят срещу "орлите" и в списъка на Антонио Конте за оставащата част от турнира попадат всички звезди на отбора, включително новопривлеченият Кристиан Ериксен. 

Въпреки че се очаква италианският специалист да заложи на повече играчи от резервната скамейка срещу българския шампион, в състава ще са всички топ играчи на тима, които ще са готови да влязат в игра при неблагоприятен развой на мачовете срещу Лудогорец. В това число са и другите новопривлечени - Ашли Йънг и Виктор Моузес. Бившият капитан на Манчестър Юнайтед вече има мачове в надпреварата, но има право да играе и за Интер след промяна на правилата от УЕФА преди време. 

Ето и пълния списък с играчи на Интер за мачовете: 

Самир Ханданович, Диего Годин, Роберто Галярдини, Стефан де Фрай, Алексис Санчес, Матиас Весино, Ромелу Лукаку, Лаутаро Мартинес, Виктор Моузес, Стефано Сенси, Андреа Ранокия, Ашли Йънг, Борха Валеро, Николо Барела, Кристиан Ериксен, Даниеле Падели, Данило Д'Амброзио, Кристиано Бираги, Милан Шкриняр, Марсело Брозович, Антонио Кандрева, Алесандро Бастони

Играчи, получаващи автоматично право да играят за Интер (родени след 01.01.1998 г.): Себастиано Еспозито, Лоренцо Пирола, Филип Станкович, Томас Скиро, Джакомо Поцер, Якопо Джанели

Междувременно, след като трансферният прозорец беше затворен една от звездите на Лудогорец се самообяви за контузен и отказва да играе за тима (подробности в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички