Сент Етиен предложи свой нападател на Лудогорец


Сент Етиен предложи свой нападател на Лудогорец
Снимка: Ludogorets.com

3601 0

Сент Етиен е предложил нападателя си Люис Диони на Лудогорец, пише “footsur7”. Френският клуб иска да се раздели с 27-годишния футболист и се опитва да му намери нов отбор.

Нападателят има договор с клуба до лятото на следващата година, но не попада в сметките на старши треньора - Клод Пюел и ако не бъде продаден, се очаква да бъде оставен на резервната скамейка. Диони е бил предложен на редица отбори от Лига 1, на турските Аланияспор и Сиваспор, както и на Андерлехт, Канзас Сити и Торонто.

Ним и Амиен са отказали шанса да вземат Диони, а същото се отнася и за Андерлехт. Самият играч също иска да напусне и обяви желанието си публично. "Искам да си тръгна. Вече го казах публично и това остава моето желание. Ще видим какво ще се случи. Има още варианти пред мен”, споделя той. По-рано стана ясно, че полският Легия продължава да има сериозен интерес към нападателя на разградчни Якуб Швиерчок и при раздяла с него може да се наложи привличането на нов играч. А ето кой друг футболист на разградчани също се очаква да бъде продаден.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички