Проблеми за Интер преди дербито с Милан


Проблеми за Интер преди дербито с Милан
Снимка: Guliver/Getty Images

1857 0

Вратарят на Интер Самир Ханданович най-вероятно ще пропусне градското дерби срещу Милан. Причината е, че словенският страж е счупил пръст, като се очаква той да пропусне някои ключови срещи на своя отбор, включително миланското дерби в следващия кръг.

Днес сутринта „нерадзурите“ споделиха, че са направени рентгенови снимки на 35-годишния вратар, за да се установи каква е контузията му. Словенецът не взе участие при победата над Удинезе с 2:0 в неделя вечер. Според Интер ще бъде взимано решение за състоянието му на дневен принцип, но се очаква Ханданович да е извън строя поне 3-4 седмици. Лошите новини за „нерадзурите“ са, че контузията на титулярния им вратар може да се окаже голям удар по амбициите им за първа титла в Серия А от 10 години, тъй като стражът ще пропусне някои много важни за тима срещи. Освен в предстоящото дерби с Милан се очаква Конте да не може да използва Ханданович и в мача срещу друг от претендентите за титлата Лацио след две седмици, както и в първия кръг от полуфиналите за Купата на Италия срещу Наполи.

Има сериозна възможност 35-годишният словенец да пропусне първия мач на Интер срещу Лудогорец от Лига Европа на 20-ти февруари. А ето какво каза един от най-популярните треньори в Италия по адрес на едно от новите попълнения в Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички