Легендарен италиански треньор: Не разбирам защо Интер взимат Ериксен


Легендарен италиански треньор: Не разбирам защо Интер взимат Ериксен
Снимка: Getty Images/Guliver

2454 0

Легендарният италиански треньор Фабио Капело коментира трансфера на Кристиан Ериксен в Интер. Според 73-годишния специалист датският футболист е на едно ниво с друг от играчите на „нерадзурите“ Стефано Сенси. Ериксен бе взет от Интер за едва 20 милиона в края на миналия месец, като се говори, че ако той не е бил към края на договора си с Тотнъм, трансферната му цена е трябвало да бъде около 90 милиона евро.

27-годишният халф направи дебюта си в Серия А снощи срещу Удинезе, но Интер успяха да стигнат до голове и съответно до победата чак, когато той бе заменен от Марсело Брозович в началото на втората част. След срещата Ериксен бе обект на коментари от Фабио Капело. „Вече го казах веднъж и продължавам да смятам, че Ериксен е на едно ниво с друг от халфовете в отбора Стефано Сенси. Сенси е по-млад, но визията му за играта е също толкова добра, колкото и на датчанина. Всъщност той дори може и да е по-динамичен от Ериксен. Въпркеки това Антонио Конте искаше някого с повече харизма и опит. Ериксен е играл във Висшата лига и е национал на страната си“, каза бившият треньор на Милан, Рома и Ювентус.

Самият Стефано Сенси дойде от Сасуоло под наем за 5 милиона евро с опция да бъде купен за 20 милиона след края на сезона. Изявите му са ограничени заради контузии, но той все пак успя да допринесе с 3 гола и 4 асистенции в 12 мача в Серия А до момента. А ето кой футболист смята, че от Интер са проявили неуважение към него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички