Георги Караманджуков: Надявам се всички в България и Европа да се съобразяват с Лудогорец


Георги Караманджуков: Надявам се всички в България и Европа да се съобразяват с Лудогорец
Снимка: ludogorets.com

2628 0

Спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков, приветства трите нови попълнения на разградчани Педро Енрике, Педро Нереси и Нонато. На пресконференция по повода той разкри за финансови пречки, които са спрели тима от купуване на 

"Както на последната пресконференция в София анонсирахме, че селекцията е отворена и с усилията на цялото ръководство, на целия селекционен щаб успяхме да финализираме трансфера на тримата състезатели. Искам да благодаря на мениджърите в залата и на господин Пауло Аутуори, който изигра една много важна роля за двама от тук присъстващите да бъдат част от Лудогорец", заяви специалистът.

"Густаво Нонато притежава италиански паспорт и няма проблем да вземе участие. Той е на разположение на старши треньора на клуба. За другите две момчета очакваме разрешение за работа и пребиване на територията на България и те също ще бъдат на разположение.

Всички идват от първенството на Бразилия, което се играе в момента. Взели са участие в последните двубои на клубовете си. Педро Енрике идва от Чили и той също е играл всички мачове там. Благодаря им, че избраха Лудогорец и се надявам да постигнат целите на клуба и техните собствени. Дано Лудогорец е крачка напред.

Знаете, че за Лудогорец бразилците винаги са били основна част. Имаше един период, в който чисто финансово беше невъзможно да привлечем футболисти от Южна Америка. За радост, успяхме последните няколко години. Постигнахме изгодни финансови условия, които отговарят на възможностите им.

Благодаря ви за присъствието. Както казах, продължаваме да подмладяваме отбора. Наясно сме с рисковете, които поемаме. Един отбор не се гради за ден, месец, два. Пьотровски е тук от 30 дни. Аслак от една седмица, вече направи дебют. С тези три момчета стават петима нови. Нормално е да има колебание, но се надявам, че по най-бързия начин Лудогорец ще изглежда солиден отбор, с който всички да се съобразяват не само в България, но и в Европа. Да се надяваме, че ще успеем“, допълни още той.

Ето как легендарният Жозе Моуриньо се закани на разградчани

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички