Жозе Моуриньо уплаши феновете на Рома и Аржентина с коментар за контузията на Пауло Дибала


Жозе Моуриньо уплаши феновете на Рома и Аржентина с коментар за контузията на Пауло Дибала
Снимка: Getty Images

1568 0

Късно снощи (9 октомври) Рома победи трудно Лече в мач от 9-ия кръг на Серия А, но даде свидна жертва - Пауло Дибала се контузи, разписвайки се от дузпа за 2:1. Аржентинецът веднага бе заменен, а старши треньорът Жозе Моуриньо заяви след срещата, че травмата изглежда сериозна и футболистът може да пропусне всички мачове до края на 2022 година:

"Не съм доктор, но от опита, който имам и на базата на разговора с Пауло - не мисля, че ще го видим в игра до края на годината", каза Специалния на пресконференцията си.

Този негов коментар със сигурност е притеснил тифозите на "вълците", тъй като Дибала се намираше в чудесна форма и вече се беше отчел със 7 гола и 2 асистенции в 11 мача през сезон 2022/23. Новината е лоша и за Аржентина, тъй като Мондиал 2022 стартира на 20 ноември...

Относно самия мач, в който Рома игра 70 минути с човек повече, Моуриньо призна, че в отбора е имало умора след сблъсъка с Бетис в Лига Европа: "Да, имаше умора, физическа и психологическа. Трудно се играе в четвъртък и след това в неделя, но това не може да ни бъде оправдание. Истината е, че имахме шансове да вкараме повече, но също така е истина, че и те можеха да ни изравнят с малко повече късмет. Разбира се, бих предпочел да вземем трите точки с добра игра, но сега ще се задоволя и само с резултата".

*В ТОЗИ МАТЕРИАЛ можете да видите как Пауло Дибала се контузи!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички