Шанс за Дибала да участва на Мондиал 2022, всичко се решава в рамките на следващите часове


Шанс за Дибала да участва на Мондиал 2022, всичко се решава в рамките на следващите часове
Снимка: GettyImages

1887 0

Пауло Дибала ще премине медицински прегледи във вторник, след като се контузи при поредния мач на Рома от Серия А. Аржентинецът не е никак в добро кондиционно състояние и към момента няма яснота дали ще може да вземе участие на Мондиал 2022, пише "Гадзета дело спорт".

Звездата на "вълците" донесе победата при домакинството на Лече с 2:1 с попадение в първите минути на втората част, но при изпълнението той получи травма и се хвана за лявото бедро. Това доведе до незабавна смяна, като голмайсторът дори не отпразнува попадението.

Дибала седна на пейката със сълзи в очите, очевидно предусещайки развитието на ситуацията. Окончателната диагноза ще стане ясна утре, като единият вариант е за леко разтежение и възстановяване в рамките на 2-3 седмици.

Другият вариант е за разкъсване на бедрен мускул, което ще извади играча за повече от месец и това окончателно ще остави "гаучосите" без големия си талант.

Ето какво сподели и Моуриньо около ситуацията с играча!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички