Рома затрудни Реал Бетис пред 50 000 зрители, но щастието е за Лудогорец (ВИДЕО)


Рома затрудни Реал Бетис пред 50 000 зрители, но щастието е за Лудогорец (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

5600 0

Реал Бетис и Рома си размениха по попадение във втората среща между двата тима в груповата фаза на Лига Европа, завършила при краен резултат - 1:1. В срещата се разписаха - Каналес, в 34-тата минута и Белоти в 53-тата минута. 

По този начин испанският тим остава на първа позиция в група "C" с 10 точки, докато възпитаниците на Жозе Моуриньо са на трето място с 4 пукта. Останалите два тима в групата са Лудогорец и ХИК, които ще се изправят по-късно тази вечер един срещу друг и ще може да ги проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Гостите контролираха с 2% повече кълбото по време на срещата и като цяло инициативата бе поделена между отборите. Попадението на Серхио Каналес след повече от половин час бе първото по-интересно събитие пред една от двете врати! Той стреля от границата на наказателното поле, като топката се отби в противников играч и промени траекторията си. По този начин Руи Патрисио бе изненадан и не успя да реагира. 

До края на първата част едно от последните попълнения на гостите - Андреа Белоти, успя да изравни дълбоко в добавеното време, но попадението бе отменено поради засада. 

В 53-тата минута именно италианският национал съумя да оформи крайния резултат, след като бе чудесно изведен и с плътен удар в долния десен ъгъл върна равенството. Попадението отново бе спорно, но след преразглеждане на ситуацията бе потвърдено и така двата тима си поделиха точките от срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички