Маурицио Сари с шокиращо разкритие: Феновете на Фейенорд ни замеряха с урина


Маурицио Сари с шокиращо разкритие: Феновете на Фейенорд ни замеряха с урина
Снимка: Getty Images/Gulliver

1418 0

Фейенорд сложи край на амбициите на Лацио за постигане на нещо голямо в Лига Европа, побеждавайки италианците с 1:0. Наставникът на "орлите" обаче бе възмутен не само от загубата, но и от държанието на нидерландските фенове, които според него са "замеряли скамейката с урина".

"Забелязах, че феновете на Фейенорд ни замеряха с урина, торбички пълни с урина... Няма две мнения по въпроса, че това е малко прекалено", заяви Сари след края на срещата пред представителите на медиите.

Определено атмосфера на стадиона на Фейенорд бе нажежена. Първият съдийски сигнал дори се забави с няколко минути, защото димната завеса от фойерверки и димки направи така, че невъзможно да се види на терена.

Изглежда, че феновете на домакините са били малко превъзбудени и в цялото вълнение са решили да се подиграят и то по доста гнусен начин с гостуващия италиански тим. 

В крайна сметка, Фейенорд продължи напред в турнира, а Лацио ще търси слава в Лигата на конференциите, след като всеки един тим от групата им завърши с равен брой точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички