Лудогорец - Реал Бетис по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от Лига Европа?


Лудогорец - Реал Бетис по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от Лига Европа?
Снимка: Ludogorets.com

11655 0

Българският шампион Лудогорец излиза за петия си мач от група "C" на тазгодишното издание на втория по сила европейски турнир - Лига Европа. Момчетат на Анте Шимунджа ще се изправят срещу амбициозния Реал Бетис у дома в Разград.

Двата тима сътвориха истинско зрелище на 15 септември в Испания, когато бе първия им сблъсък от груповата фаза. Тогава Бетис спечели с 3:2, но пък сега Лудогорец има допълнителна мотивация за предстоящия дуел на българска земя.

"Орлите" влизат с увереност в срещата, след като постигнаха трудна победа над Ботев Пловдив в родната Първа лига с минималното 1:0. Бетис, от другата страна, допусна поражение с 1:2 у дома от Атлетико Мадрид.

Испанският тим е първи в групата с актив от 10 точки, 3 победи и 1 равенство. Лудогорец пък е втори със 7 пункта, 2 успеха, 1 поражение и 1 реми.

Двубоят на "Хювефарма Арена" е с начален час 19:45 и ще бъде предаван пряко по MAX Sport 3. Ако нямате възможността да се насладите на срещата, ще можете да я следите НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички