Къде да гледаме двубоя Интер - Лудогорец в Лига Европа?


Къде да гледаме двубоя Интер - Лудогорец в Лига Европа?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

28861 0

Тази вечер Лудогорец ще се опитва да сътвори истински подвиг срещу италианския гранд Интер в 1/16-финалите в Лига Европа. Българският отбор има да навакса два гола изоставане от първата среща преди седмица в Разград.

Тогава Кристиан Ериксен и Ромелу Лукаку донесоха успеха на "нерадзурите" с попадения в 71' и 90'+, като белгиецът се разписа от дузпа. Двубоят на "Джузепе Меаца" стартира в 22 часа, като ще може да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да го гледате пряко по БНТ.

Играчите на Павел Върба изразиха увереност преди днешната среща, като споделиха, че намеренията им са да търсят ранно попадение. За двубоя е наказан Абел Анисе, но добрата новина е, че Клаудиу Кешеру се е възстановил от травмата и ще може да вземе участие.

Голямата загуба за Интер е, че мачът ще се играе пред празни трибуни, Тази мярка бе наложена заради епидемията с коронавируса в Северна Италия, където в момента има най-много случаи със заразени в Европа. За това и бяха взето специални мерки, а с разградчани пътува и епидемиолог. А за какво изрази съжаление капитанът на Лудогорец Светослав Дяков преди двубоя - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички