Лудогорец ще се хвърли за подвиг срещу Интер на празния "Джузепе Меаца"


Лудогорец ще се хвърли за подвиг срещу Интер на празния "Джузепе Меаца"
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1328 0

Тази вечер Лудогорец гостува на Интер на "Джузепе Меаца" в среща-реванш от 1/16-финалите на Лига Европа. Двубоят е от 22 часа и ще може да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg. Двубоят остана малко в сянката на притесненията, свързани с коронавируса, което доведе и до затварянето на стадиона за зрители и журналисти.

От Лудогорец спазват сериозни мерки, за да намалят възможно най-много опасността за зараза, като с отбора пътува и епидемиолог. Пред празни трибуни разградчани ще се опитат да сътворят подвиг, след като преди седмица загубиха с 0:2 у дома. "Нямаме притеснения, истерията е по-голяма, отколкото трябва да бъде. Ще изиграем двубоя. Жалкото за нас е, че той ще бъде пред празни трибуни. Чакахме момента, в който ще се изправим срещу големите отбори и не е приятно да играем пред празни трибуни. Имаме правото да мечтаем, знаем, че ще бъде трудно. Ще се справим добре и ще се опитаме да взмем добър резултат, ако имаме късмет, може да се случи нещо. Трябва да сме реалисти – ще бъде много, много трудно“, каза капитанът Светослав Дяков преди двубоя.

Добрата новина за Павел Върба е завръщането на Клаудиу Кешеру, а единственият отсъстващ ще е Абел Анисе, който е наказан. От другата страна Антонио Конте има кадрови проблеми, като най-вероятно ще съхрани и част от играчите за дербито с Ювентус през уикенда. Точно заради това няма да се рискува с пускането на Сами Ханданович, а отново ще пази Падели. Лаутаро Мартинес пък е наказан за срещата. А ето какво каза изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев през уикенда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички