Дяков: Жалко,че „Джузепе Меаца“ ще е празен


Дяков: Жалко,че „Джузепе Меаца“ ще е празен
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1694 0

Капитанът на Лудогорец Светолав Дяков изрази съжаление от факта, че срещата между българския шампион и Интер на „Джузепе Меаца“ ще се играе пред празни трибуни. В понеделник бе обявено, че двубоят ще се играе пред празни трибуни заради епидемията от коронавирус в Италия.

Светослав Дяков говори преди утрешната среща пред Dir.bg. „Нямаме притеснения, истерията е по-голяма, отколкото трябва да бъде. Ще изиграем двубоя. Жалкото за нас е, че той ще бъде пред празни трибуни. Чакахме момента, в който ще се изправим срещу големите отбори и не е приятно да играем пред празни трибуни. Имаме правото да мечтаем, знаем, че ще бъде трудно. Ще се справим добре и ще се опитаме да взмем добър резултат, ако имаме късмет, може да се случи нещо. Трябва да сме реалисти – ще бъде много, много трудно“, каза Дяков преди двубоя.

Българският шампион трябва да наваксва изоставане от два гола, ако иска да продължи напред в Лига Европа. Двубоят е утре вечер от 22:00ч. А ето какво каза изпълнителният директор на Лудогорец през уикенда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички