Къде да гледаме двубоя Арсенал - Айнтрахт Франкфурт?


Къде да гледаме двубоя Арсенал - Айнтрахт Франкфурт?
Снимка: Getty Images/Guliver

1977 0

Тази вечер Арсенал посреща Айнтрахт Франкфурт в двубой от група F на Лига Европа. Срещата е от 22 часа на "Емиратс". При равенство или победа ще си осигури място в елиминациите. Ако белгийския Стандард загуби от Витория това ще се случи дори и при загуба.

Треньорът на Арсенал Унай Емери е поставен под огромно напрежение и спекулациите, че ще бъде уволнен не спират. Въпреки това се очаква да заложи на млад и променен състав. Габриел Мартинели, Букайо Сака и Джо Уилок би трябвало да стартират. Двубоят може да гледате пряко по bTV Action.

Навън Айнтрахт не се справя особено добре напоследък, губейки 4 от последните си 5 визити, което показва, че тимът не е в особено добро състояние, а и по традиция играе трудно на Острова. Иначе за евентуални заместници на Емери се спрягат Микел Артета, Макс Алегри, Юлиан Нагелсман и бившият капитан на Арсенал Патрик Виера. А ето кой играч на "топчиите" се оплака от наставниа Емери.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички