Бивш играч на Арсенал все по-близо до треньорския пост в клуба


Бивш играч на Арсенал все по-близо до треньорския пост в клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

2014 0

Бившият капитан на Арсенал Микел Артета води преговори да поеме клуба в скоро време. Настоящият наставник Унай Емери е под сериозно напрежение, след като тимът не може да запише успех в последните си 5 мача във Висшата лига. Артета бе основен кандидат за поста след напускането на Венгер през 2018г., но тогава ръководството на „топчиите“ реши да гласува доверие на Емери.

Според мнозина настоящият наставник може да бъде уволнен още тази седмица, след като играчите също започнаха да губят доверие у испанския мениджър. В събота Арсенал си тръгна с точката в последните минути при домакинството си на Саутхемптън, след като Александър Лаказет изравни резултата в 96-тата минута. По този начин „артилеристите“ се смъкнаха на 8-мата позиция в класирането.

В момента Микел Артета е помощник на Хосеп Гуардиола в Манчестър Сити. Друго сериозно име, което се споменава, е това на бившия наставник на Ювентус Масимилиано Алегри. Италианецът е безработен, след като се оттегли от треньорското място при „старата госпожа“. А ето кой играч на Арсенал се оплака от Унай Емери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички