Появи се нов фаворит за треньорското място в Арсенал


Появи се нов фаворит за треньорското място в Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

1735 0

Поредното име, което се свързва с мениджърския пост в Арсенал, е това на Нуно Еспирито Санто. Наставникът на Уулвърхемптън прави пореден силен сезон, начело на „вълците“. Преди две кампании португалският специалист класира тима във Висшата лига, а през миналия сезон успя да ги изведе до 7-мото място, класирайки ги в турнира Лига Европа. Може би най-големият успех на Еспирито Санто обаче е, че неговият Уулвърхемптън успя да победи всеки един от топ 6 в Англия през последните година и половина.

Унай Емери пък от своя страна е под сериозно напрежение след липсата на добри резултати в тима на Арсенал през последните два месеца. „Артилеристите“ се отдалечиха значително от 4-тото място, даващо право на участие в Шампионската лига, но по-тревожното е, че отборът не може да спечели домакинските си срещи срещу клубове като Кристъл Палас и Саутхемптън. Големият проблем пред „топчиите“ за евентуалното назначение на Еспирито Санто обаче може да бъде, че самият мениджър за момента няма никакво желание да напуска „Молиню“. „Вълците“ са 5-ти в класирането и разполагат със състав, който дори може да атакува топ 4 при добра серия от резултати.

Ако от Арсенал не успеят да се споразумеят с португалския мениджър, то те ще опитат да назначат някой от останалите кандидати за треньорския пост в клуба. А кой е един от тях, вижте тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички