От Арсенал няма да се разделят с Емери за момента


От Арсенал няма да се разделят с Емери за момента
Снимка: Gulliver/GettyImages

2906 0

Ръководството на Арсенал не смята да се разделя с наставника Унай Емери, въпреки разочароващото равенство на „артилеристите“ във вчерашния следобед като домакин на Саутхемптън. Шефовете в клуба ще дадат още няколко мача на испанския мениджър да стабилизира ситуацията в тима, като гостуването на Уест Хям на 9-ти декември може да се окаже решаващия двубой за бъдещето му.

По време на паузата за мачове на националните отбори ръководството на Арсенал се е събрало, за да обсъди бъдещето на тима. „Топчиите“ са без победа във Висшата лига от близо два месеца. Вчерашният мач срещу Саутхемптън обаче стартира серия от срещи срещу тимове от долната част от таблицата, като в следващите седмици Арсенал ще играе с Норич, Брайтън и Уест Хям. По-голямата част от играчите все още застават зад своя наставник, но от трибуните на „Емиратс“ започват да се чуват все повече освирквания.

Ситуацията все още не е ескалирала до момента, в който ръководството на „топчиите“ е подготвило списък със заместници. Все пак ако се стигне до уволнението на Емери, най-спряганато име, което да довърши сезона, е това на Фреди Люнгберг. За постоянни наставници се спрягат бившият играч на тима и настоящ помощник в Манчестър Сити Микел Артета, Макс Алегри, Юлиан Нагелсман и бившият капитан на Арсенал Патрик Виера. А ето кой играч на "топчиите" се оплака от наставниа Емери.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички