Франческо Тоти: Време е Севиля да загуби и Рома да спечели Лига Европа


Франческо Тоти: Време е Севиля да загуби и Рома да спечели Лига Европа
Снимка: Getty Images

1110 0

Броени часове ни делят от първия съдийски финал на мача между Рома и Севиля, който ще определи кой ще спечели втория по сила европейски турнир Лига Европа. Непосредствено преди решаващия сблъсък легендата на "Джалоросите" Франческо Тоти направи своята прогноза за важния мач.

"Севиля има много опит в тези мачове, няма спор. Те са непобедени в битките за титлата. Това е впечатляващо, но мисля, че е време Севиля да загуби. Рома с Моуриньо има голям шанс да стане нов шампион в Лига Европа. Жозе е треньор за големи мачове и винаги успява да пожъне успех", категоричен е Франческо Тоти.

Отборът от Андалусия е непобеден във финала на Лига Европа и сега е напът да завоюва още един трофей. От другата страна, отборите на Жозе Моуриньо пък са непобедени на европейски финали. Специалния може да се похвали с умопомрачителната серия в Европа от 5 финала и 5 победи, постигнати с отборите на Порто, Интер, Манчестър Юнайтед и Рома.

Финалът на "Пушкаш Арена" в Унгария ще се състои днес от 22:00 часа (българско време). Разбира се, Вие ще може да проследите Севиля - Рома НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички