Финалът в Лига Европа: Севиля срещу Рома с 5 СУПЕР завишени коефициенти


Финалът в Лига Европа: Севиля срещу Рома с 5 СУПЕР завишени коефициенти
Снимка: GettyImages

2418 0

В сряда вечер Севиля се изправя срещу Рома в първия от трите европейски финала, на които ще се насладим в следващите две седмици. Традициите в Лига Европа са на страната на "рохибланкос", но опитът на Жозе Моуриньо в клубни турнири е по-голям от този на почти цялата селекция на испанския тим. 

Невероятната среща, която ни очаква, пристига и с 4 супер завишени коефициенти от платформата за онлайн спортни залози Sesame.bg, която има какво да предложи на своите потребители за предстоящия финал. 

5 пазара с убийствени коефициенти за финала в Лига Европа 

"Завишени коефициенти" в Sesame.bg е предложение на компанията, което предоставя по-високи ставки за избрани пазари за определено събитие. И в сряда вечер букмейкърът предоставя цели 5 пазара на по-високи от стандартните коефициенти за Севиля - Рома, както и много други различни бонуси за спортни залози

Ще се реши ли финалът с дузпи? 

Интересен факт преди финала е, че нито един от двата тима не игра дузпи до момента в турнира, но и двата тима минаха през продължения поне веднъж - "рохибланкос" срещу Ювентус, а Рома - срещу Фейенорд. 

Последните два финала в надпреварата бяха решени след изпълнение на дузпи. Айнтрахт (2022 срещу Рейнджърс) и Виляреал (2021 срещу Манчестър Юнайтед) станах шампиони след равенство след 120 минути игрово време. 

Sesame.bg предлага супер завишен коефициент за подобен развой, като "стандартният" е на стойност 4.75, но подобреният е 5.25. 

Ще вкара ли гол големият лидер на Рома? 

Пауло Дибала изкара сезон на приливи и отливи в Рим, след като премина в клуба със свободен трансфер. Аржентинският ас често получава краткосрочни контузии, включително преди финала, и така и не успя да влезе в оптимална форма по време на целия сезон. 

Това обаче не му попречи да запише силни мачове. Той има 11 гола и 6 асистенции в Италия, както и 4 гола и 1 асистенция в Лига Европа (включително решаващ гол за 2:1 срещу Фейенорд). 

Дибала е под въпрос за финалната среща, но във вторник е провел тренировка на пълни обороти със състава на Рома. Той попада сред "супер завишени коефициенти" на Sesame.bg за мача, като негов гол (по всяко време, включително продълженията) е оценен на 4.05 (за сравнение - обикновеният коефициент е 3.50). 

Ще видим ли много картони през първото полувреме? 

Едно от по-интересните предложения на компанията за завишени коефициенти е свързано с "представянето" на съдията през първото полувреме. Букмейкърът предлага коефициент от 2.90 за 3 или повече наказателни картона през първото полувреме. 

Статистиката обаче не е на страната на този пазар. В последните си 5 мача и двата отбора имат по един двубой, в който има 3 или повече картона през първото полувреме. 

Sesame предлага персонални бонуси за всеки свой потребител

Съдия е Антъни Тейлър, който в Англия е сред стриктните съдии, а в Европа по-свободно показва картони. Доказателство за това е фактът, че в мача Рома - Фейенорд (единственият за него в Лига Европа) вдигна 7 жълти и 1 червен картон. Във въпросния двубой, той вдигна 5 картона през първото полувреме. 

Точни удари за звездата на Севиля 

Стойностен пазар изглежда Юсеф Ел Несири да отправи 2 или повече точни удара в мача. Това, което прави пазарът интересен, е фактът, че той включва и потенциални продължения в мача. Мароканецът е основен титуляр на позицията централен нападател, но пък за 31 мача в Испания има 23 точни удара. 

Ще има ли голове в мача? 

Последното предложение за "завишен коефициент" от Sesame.bg идва за потенциални голове в срещата - над 2.5 гола срещу 2.95 коефициент. В последните 5 мача на Севиля само в 2 паднаха 3 или повече попадения, докато в тези на Рома ситуацията е същата. 

В елиминациите на Лига Европа "вълците" имаха само 1 мач с 3 или повече гола, докато за Севиля това число е 2 (двата двубоя срещу Манчестър Юнайтед). В 3 от последните 5 финала видяхме 3 или повече гола, докато последните два завършиха наравно - 1:1, в редовното време. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички