Ето кой отбор ще подкрепя Стивън Джерард на финала на Лига Европа


Ето кой отбор ще подкрепя Стивън Джерард на финала на Лига Европа
Снимка: Getty Images

2458 0

Мениджърът на Астън Вила Стивън Джерард излезе с призив, с който надъхва ръководения от него клуб в периода 2018-2021 Глазгоу Рейнджърс. На шотландския гранд му предстои да изиграе финала на Лига Европа срещу Айнтрахт Франкфурт тази вечер (18 май).

Самият Джерард пое към Висшата лига през ноември, оставяйки Рейнджърс без старши треньор. Това никак не се хареса на привържениците на "сините", но навярно с думите си днес той отново е спечелил сърцата им, пожелавайки успех на любимия им клуб.

"С нетърпение очаквам да видя как ще играят момчетата. Това е голям мач за всеки, който се свързва с Рейнджърс по какъвто и да е начин", заяви специалистът в своя призив.

"Много съм горд с постигнатото от отбора до момента и че малко или много бях част от това приключение. Нямам търпение да започне срещата, навярно има известно напрежение, но щом се стъпи на терена, то изчезва", завърши Стиви Джи.

Стивън Джерард бе наследен на поста старши треньор от нидерландеца Джовани ван Бронкхорст. Днес той ще изведе своите футболисти на финала в Севиля. Може да прочетете повече за треньорската битка тази вечер между Ван Бронкхорст и колегата му Оливер Глазнер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички