Ерик тен Хаг отговори на въпроси за Томас Тухел и Кристиано Роналдо преди мача с Реал Сосиедад


Ерик тен Хаг отговори на въпроси за Томас Тухел и Кристиано Роналдо преди мача с Реал Сосиедад
Снимка: Getty Images

2906 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг даде пресконференция преди утрешното (8 септември, 22:00 часа) домакинство на Реал Сосиедад в мач от първия кръг на Група "Е" в турнира Лига Европа.

Логично, брифингът на наставника започна с въпрос за уволнението на Томас Тухел от Челси, на който той отговори така: "Съжалявам за него, но няма какво да кажа. Става въпрос за Челси, а не за Манчестър Юнайтед. Факт е, че се случи рано през сезона...".

Ще се завърне ли Кристиано Роналдо в стартовия състав?

"Роналдо? Той започна срещу Брентфорд (б.р. - на 13 август), но след това беше резерва. Сега е готов и може да стартира във всеки мач".

Какви са плановете ви за ротация в Лига Европа?

"Трябва да печелим всеки мач. Искаме да спечелим всеки турнир - това е манталитетът, от който Манчестър Юнайтед се нуждае. Няма как всички да са щастливи от решенията ми, но всеки ще получи игрово време, ако се представя добре. Както казах - имаме нужда от всички, тъй като тепърва ще трябва да изиграем много мачове".

Какво е настроението в съблекалнята?

"Винаги е трудно, когато загубиш - настроението не е същото. След мача с Брентфорд (б.р. - 0:4) имахме цяла седмица да се подготвим за дербито с Ливърпул. Спечелихме го, но вече е в миналото. Сега трябва да сме концентрирани за утрешния мач, както и за всяка една друга среща".

*Манчестър Юнайтед е в серия от 4 поредни победи - 2:1 срещу Ливърпул, 1:0 срещу Саутхемптън, 1:0 срещу Лестър и 3:1 срещу Арсенал!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Коментари от социалните мрежи: Как реагираха феновете на Челси след уволнението на Томас Тухел?

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички