Коментари от социалните мрежи: Как реагираха феновете на Челси след уволнението на Томас Тухел?


Коментари от социалните мрежи: Как реагираха феновете на Челси след уволнението на Томас Тухел?
Снимка: Getty Images

1865 0

Новината на деня в световния футбол е свързана с английския гранд Челси, който взе решение да уволни немския си старши треньор Томас Тухел, след като снощи лондончани загубиха визитата си на Динамо Загреб с 0:1 и затвърдиха впечатленията за лош старт на сезон 2022/23.

49-годишният Тухел застана начело на "сините" през месец януари 2021 година и натрупа 99 двубоя във всички турнири, печелейки средно по 2.07 точки на мач. За този период от време, той донесе 3 трофея на клуба - от Шампионска лига, Суперкупата на Европа и Световното клубно първенство, но е редно да се отбележи, че и загуби три финала - два за ФА Къп и един за Купата на Лигата. 

Как феновете на Челси приеха новината за уволнението на Томас Тухел?

В следващите редове сме събрали най-интересните коментари от социалните мрежи, които бяха оставени под официалната публикация, с която бе разгласена вестта за раздялата с треньора:

- "Подкрепям Челси, но мисля, че това е прибързано решение, което ще ни струва скъпо" (най-харесваният коментар във Фейсбук)

- "Сега може да отиде в Атлетико Мадрид и да играе дефанзивния си футбол. Благодаря ти, Томас Тухел, за всичко".

- "Прибързано решение. Този треньор беше добър. Спад в представянето и веднага го махаш?"

- "Всички знаем, че даде най-доброто от себе си, но то не е достатъчно за новите собственици. Ние, феновете, наистина те обичаме. Винаги ще останеш в сърцата ни".

- "Подозирам, че футболистите са бойкотирали Томас Тухел. Очевидно е, че не харесват начина, по който трябва да играят".

- "Загубите бяха непоносими. Чудесен ход на ръководството!". 

- "Невероятно! Изобщо не очаквах да се случи. След като толкова пъти изразяваха подкрепата си към него, как може да го уволнят толкова скоро? Мислех си, че новите собственици ще бъдат по-търпеливи с треньорите. Изглежда няма да е така...".

И малко хумор!

- "Нито един добър треньор няма да избере Кулибали пред Хари Магуайър. Решението за раздяла е правилно... докарайте Оле Гунар Солскяер!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - В Челси всичко е постарому: Старата руска песен се пее с нов американски глас...

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички