Истерия за 20 милиона лири след трансфера на Антони в Ман Юнайтед


Истерия за 20 милиона лири след трансфера на Антони в Ман Юнайтед
Снимка: GettyImages

3872 0

Бразилецът Антони разкритикува сериозно мениджърска агенция, която твърди, че е изиграла основна роля при преминаването му в Манчестър Юнайтед.

Националът на Бразилия се присъедини към английския клуб в последния ден, след като Юнайтед плати 85,5 милиона паунда, за да подпише с крилото на Аякс.

Въпреки това, откакто трансферът беше обявен, двама агенти се забъркаха в спор за 20 милиона британски лири за това коя компания трябва да получи бонуса по плащането. Forza Sports Group вярва, че те са имали основна роля при трансфера, докато агентът на футболиста – Жуниор Педросо, настоява, че той е уговорил сделката.

Тъй като споровете още продължават, Антони се обърна към Instagram, за да атакува твърденията на Forza Sports Group, че са били замесени в разговорите.

„Това трябва да е някаква шега. След толкова много работа от нашия екип/семейство, неизвестен човек иска да извлече позитиви от моя трансфер. Учтиво ви моля да изтриете името ми от вашата публикация, тъй като ВИЕ не сте участвали в разговорите по договора ми, нито в преговорите между двата клуба за трансфера. Уважение“, написа той в социалните мрежи. A защо Фред се присмя на Кристиано, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички