Роналдо след 20 мача в Шампионска лига - 0 гола... Холанд след 20 мача - 25 гола!


Роналдо след 20 мача в Шампионска лига - 0 гола... Холанд след 20 мача - 25 гола!
Снимка: Getty Images

2776 0

Новата суперзвезда на Манчестър Сити Ерлинг Холанд продължава да ниже гол след гол с небесносинята фланелка, независимо от това дали става въпрос за мач от Висшата лига или Шампионска лига. Във вторник вечер Холанд дебютира за Сити в Шампионска лига и отбеляза два гола за "гражданите" при разгрома над Севиля с 0:4 като гост.

Холанд "води" с 25 гола на Роналдо в Шампионска лига

С двете си попадения Холанд увеличи головата си сметка в Шампионска лига и вече има 25 попадения на името си, вкарани в рамките на само 20 мача в турнира. След двата гола на Холанд в социалните мрежи веднага започнаха да го сравняват с вечния голмайстор в турнира Кристиано Роналдо, който през този сезон ще се състезава в Лига Европа.

Може ли Холанд да задмине Роналдо в Шампионска лига?

Кристиано Роналдо е отбелязал 141 гола в кариерата си в Шампионска лига, а мнозина го определят за най-добрия играч, играл в надпреварата, която е печелил общо пет пъти. Но кариерата на португалеца далеч не започва толкова силно и в първите си 20 мача в турнира той няма нито един отбелязан гол.

Тук идват и сравненията между Холанд и Роналдо, като норвежецът вече има 25 попадения след 20 мача, а мнозина смятат, че нападателят на Манчестър Сити е способен да задмине рекорда на Кристиано по голове в Шампионска лига. Тепърва обаче Холанд ще трябва да доказва постоянство в изявите си - нещо, което отличаваше Роналдо през годините.

Още новини за Шампионска лига четете в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички