Ерик тен Хаг не скри разочарованието си от второто място на Манчестър Юнайтед, но похвали Гарначо: Имахме проблеми, а той ги реши


Ерик тен Хаг не скри разочарованието си от второто място на Манчестър Юнайтед, но похвали Гарначо: Имахме проблеми, а той ги реши
Снимка: Getty Images

3496 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, призна, че той и футболистите му са разочаровани след победата с 1:0 при визитата на Реал Сосиедад в последния шести кръг от груповата фаза на Лига Европа.

В четвъртък вечер (3 ноември) "червените дяволи" си върнаха за загубата на "Олд Трафорд" в първия кръг със същия резултат, но в крайна сметка останаха на второ място в Група "Е", тъй като имаха по-лоша голова разлика от испанците и напролет ще трябва да играят на 1/16-финал срещу някой от тимовете, които отпаднаха от Шампионска лига.

"Не получаваш винаги това, което заслужаваш. Разочаровани сме, че не успяхме да вкараме още един гол, защото искаме винаги и навсякъде да бъдем първи. Второто място просто не ни задоволява", категоричен бе Тен Хаг в коментар пред "BT Sport" след мача.

Наставникът отличи специално 18-годишния аржентинец Гарначо, който бе автор на единственото попадение в Испания: "Доволен съм от победата, доволен съм и от представянето на Алехандро Гарначо. Имахме проблеми на крилото заради отсъствието на Антони Марсиал и Джейдън Санчо, а той ги реши. Надявам се развитието му да продължи!".

ВИЖТЕ ОЩЕ - За историята! Алехандро Гарначо разби 58-годишен рекорд на големия Джордж Бест (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички