След 30 игрови минути през сезон 2022/23: Дони ван де Беек обясни с какво може да бъде полезен на Манчестър Юнайтед


След 30 игрови минути през сезон 2022/23: Дони ван де Беек обясни с какво може да бъде полезен на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1940 0

25-годишният полузащитник на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек вярва, че има с какво да помогне на своя отбор, въпреки че има само 30 игрови минути през сезон 2022/23.

Нидерландецът така и не успява да се наложи при "червените дяволи", след като осъществи трансфера си от Аякс през лятото на 2020 година, а през пролетта на 2022 г. дори бе пратен под наем в Евертън.

В интервю за официалния сайт на Юнайтед, Ван де Беек, който наскоро се завърна от контузия, заяви, че тези отсъствия са най-трудните в кариерата на един футболист и сега е щастлив, че отново може да играе:

"Да си контузен е най-трудното за един футболист. Всеки иска да бъде на игрището, да бъде със съотборниците си, да усеща тревата... да, трудно е да си контузен. Радвам се, че се завърнах и се надявам да остана здрав по-дълго време, за да мога да помогна на отбора".

"Чувствам се чудесно. Трябва да продължа да тренирам и ако се появяват шансове - трябва да се възползвам от тях. Мога да помогна на тима в атакуващ план, с моята игра между линиите, с дрибъла, да раздавам пасове. Просто трябва да давам най-доброто от себе си и да остана здрав, за да помагам", допълни още Дони ван де Беек.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Как Ектор Белерин вижда бъдещето си в Барселона? Защитникът даде категоричен отговор!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички